Va oferim gratuit desene de colorat cu anotimpuri, Primavara, Vara, Toamna, Iarna. Aceste desene de scos la imprimanta sunt potrivite pentru copiii care doresc sa stie mai multe lucruri despre serbarile primaverii, Pasti, Ziua Copilului. Aici gasiti imagini de colorat cu flori, fructe, alimente, dulciuri, animale, pasari, pesti, insecte, reptile.

magneti de frigider
Va place acest site?

Planse de colorat pentru educatia copilului tau

Importanta acestor planse in dezvoltarea aptitudinilor copiilor

Este important pentru cei mici sa aiba atentia formata de la o varsta frageda.
Cum ii ajuta aici "Alba ca zapada" sau Bambi ?
Simplu! Incercand sa coloreze rochita unui personaj fara sa depaseasca liniile si sa o coloreze uniform.
Apoi, sa coloreze toate detaliile, detalii pe care el le va vedea pe masura ce va umple spatiile cu nuante.
Atunci, micile detalii, cum ar fi o manseta, ies mai bine in evidenta si sunt vazute de catre copil.
Astfel, el poate intra in contact cu un asemenea element, constient, pentru prima data.
Desigur ca el a mai vazut manseta, a atins-o, dar acum va intreba ce este aceea. Pentru ca acum o face el, o coloreaza el !!!

- Poate ca la maturitate nu mai intelegem magia si frumusetea unei imagini careia noi ii putem da culori. Dar ar trebui sa ne amintim si sa intelegem utilitatea acestui lucru. Dupa o logica simpla, si la prima vedere, o plansa cu desene pe care cel mic o coloreaza ii dezvolta atentia, grija, esteticul, bucuria jocului, bucuria realizarii.

planse coloratplanse colorate

Daca avem o poveste de colorat, sau desene cu legatura, copilul va avea grija sa afle ce este in acele imagini, care este relatia dintre pagini, dintre personaje. Acum copilul poate invata animale, plante, eroi de poveste, obiecte cu care in mod obisnuit nu intra in contact, peisaje, si alte lucruri care il ajuta sa cunoasca si sa faca mici corelatii privind mersul lucrurilor in lumea in care tocmai a intrat.

Este momentul sa invete cate ceva despre frumos. Cum sa asorteze culorile, cum se aranjeaza florile in vaza sau ce pieptanatura are "Frumoasa din padurea adormita". Aceste desene vor fi puncte de referinta pentru copii, ei luandu-le ca model, alaturi de parinti si cei apropiati. De asemenea, copiii au tendinta sa imite, si ceea ce vor vedea in desene, vor inocula involuntar drept exemplu.

Dincolo de ceea ce se vede ca fiind "util pentru viata" desenele pe care cei mici le coloreaza, sunt placute si pentru ca cei mici vad in asta un joc. Creioanele colorate ii atrag foarte tare, iar desenele cu personaje le acapareaza atentia. In clipa in care reusesc sa coloreze o pagina in intregime, alearga repede la parinti, mandri de realizarea lor, pe care o prezinta mai ceva ca directorul financiar al unei banci, cand vine vorba de realizarile economice ale companiei. Este mandru ca el a terminat de colorat acea pagina, ca el a dat culoare zanei, si nici nu a depasit linia, si e si frumoasa rochia galbena, si a facut ochii albastrii si iarba verde si... Abia isi mai trage sufletul doar doar sa povesteasca ce lucru important a facut el acolo!

Cautare in site

Cautare in acest site
karate kyokushin taebo sibiu

Trimite mai departePLANSE EDUCATIVE

Anunturi

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

desene animate online copii

Publicitate
AnunturiAlimentatie copii

sigur.info-internet mai sigur pentru copiiFree Dreamweaver Templates | Cheap Web Hosting